Celie eller Lilla Loppan

Tokatorps Celie 

Lilla Loppan tävlar mestadels i agiliy men har även gjort godkänt doftprov i Eucalyptus samt godkänt viltspår anlagsklass

.

Celie är en riktig "racershetlie" och ger allt hon har i varje start, oavsett om det är träning eller tävling. Dock har hon haft lite för bråttom för att göra bra kontaktfält så därför har det tagit lite tid att få någon merit i agilityklass men nu har hon 2 pinnar i agilitklass 1 och i hoppklass 1 har hon fått 6 uppflyttningspinnar.


Celie har deltagit på exteriörbedöming med Excellent och hon har även deltagit i några inofficiella utställningar och där fått bra kritik. 

Om Celie

HD A - ED ua (0)

Ögonlyst ua efter 1 års ålder samt ytterligare igen nu vid 4 år med resultat ua 

MDR1 +/-


Meriter;

AGHD I

Godkänt doftprov Eucalyptus

Godkänt viltspår anlagsklass


Uppflyttad till klass 2 i hoppklass samt 2 pinnar agilityklass 1.


Född 2018-01-12

SE13729/2018


#VärldensBästaCelie

Lilla Loppan eller Celie som hon egentligen heter är en öppen och allti igenom en vänlig själ. Hon har alltid mött alla människor med öppen glädje vill gärna hälsa på dem hon möter och barn har hon alltid gillat extra mycket. Dock är hon inte på något sätt mesig utan kan allt stå upp för sig själv om det behövs. Hon kan "tagga igång" på bollar eller annat som far iväg snabbt och då vill hon gärna jaga efter. Väldigt snäll och enkel i all hantering och hon står fint på bordet på utställning när domaren vill känna igenom henne. 

Uppskattar en pälsig leksak att ha dragkamp med.

Celie är vänligheten själv och hälsar glatt på alla människor och djur

Inga problem att vara ensam hemma.

Skäller gärna på grannens katt

Några fler bilder på Celie

Bilden är tagen 15 april och då var Celie ca 4 månader